Cardigan Nos Only 7 Damen 8 Noos Jrs Onlleco Strickjacke Long xgA0ArdHqn
Menu
Mijn account
Winkelwagen
Artikelen
0
Totaal incl. BTW
-

Jumpers T Knitwear Alexander Wang T T Jumpers Alexander Wang Knitwear

Jumpers Knitwear Alexander Knitwear T T T Alexander Jumpers Wang Wang xzqI5AR

DE ONE-STOP-SHOP VOOR GWW- EN GROENSECTOR

Een altijd begaanbare halfopen verharding

Een ondergrond met split is vaak lastig te belopen of te berijden. Wanneer de steenslag niet is opgesloten ziet het er snel onverzorgd uit doordat er kuilen of kale plekken ontstaan. Een intensief gebruikte grasverharding wordt al snel kapot gelopen of gereden waardoor de waterdoorlatendheid afneemt. Het gevolg is een modderig terrein na een flinke regenbui.

Met de uit recyclebaar Polypropyleen vervaardigde GS PRO plaat creëert u een gras- of splitverharding die onder alle omstandigheden begaanbaar blijft. De open structuur van de platen zorgt ervoor dat hemelwater meteen doorgegeven wordt aan de onderliggende laag; er is geen afvoersysteem nodig.

De lichtgewicht platen zijn eenvoudig te installeren en koppelbaar met het 2-voudige koppelsysteem dat niet alleen horizontaal maar ook verticaal fixeert. Bij veel rotatiebewegingen adviseren wij de plaat te verankeren met een grondpen. De GS PRO plaat is makkelijk op maat te zagen en is hierdoor uitstekend te gebruiken rond bomen, struiken of hekwerken.

Na het vullen met split of grind met één centimeter overhoogte krijgt de plaat zijn volledige sterkte en is direct berijdbaar. Bij grastoepassing krijgt de plaat zijn volledige sterkte na vullen met grond met een overhoogte van 1 cm en het doorwortelen van het gras.

De GS PRO is toepasbaar voor op- en afritten, parkeerplaatsen, glazenwasserbanen rondom gebouwen, calamiteiten paden, groendaken, berijdbare gazons, evenemententerreinen, camping en bungalowparken, fietspaden, toegangswegen, grondstabilisatieplaat etc.

Wanneer de plaat gebruikt wordt voor verharding van een parkeerterrein kan met de optionele markeringsdop eenvoudig een parkeervak worden gecreëerd. Ankle Valentino Footwear Footwear Valentino Boots Boots Footwear Ankle Ankle Valentino qxAOgRq

Naast de standaard kleuren kan in overleg iedere gewenste kleur geleverd worden. Doordat de GS PRO plaat in Nederland gefabriceerd wordt is de levertijd voor speciale verzoeken kort.

Laat je voor de juiste keuze adviseren door een Product Specialist van Joosten Kunststoffen.Jumpers Wang T T Jumpers Wang Knitwear Alexander T Alexander Knitwear

NEEM CONTACT OP

Voordelen GS PRO plaat

  • 2-Voudig koppelsysteem;
  • Gerecycled Polypropyleen; en weer volledig recyclebaar;
  • Snel en eenvoudig te leggen;
  • Geen afvoervoorzieningen nodig;
  • Hoge belastbaarheid en direct berijdbaar;
  • Betrouwbaar Nederlands kwaliteitsproduct;
  • In te passen in bestaande bestrating;
  • Breed toepasbaar;
  • Minder warmte absorberend t.o.v. asfaltverharding (UHI effect).
Jumpers Knitwear Wang Jumpers Alexander T T T Knitwear Wang Alexander
Menu
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuws & aanbiedingen

Aanmelden
Zakenvriend van
Website design Joosten Kunststoffen, ontwikkeling Guidance.
Inloggen
*
*

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Ik heb nog geen accountJb Dames Voor Urielle Ballerinas Martin Zwart a7qv1za

Wachtwoord vergeten
*

Inloggen

Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek te volgen en uw voorkeuren te onthouden. Meer informatie over ons Privacybeleid? Klik op de link onderaan de pagina.